Service Injectoare si pompe

REPARATII INJECTOARE

reparatii injectoare bucuresti

Oferim servicii de demontare si montare in deplina siguranta a injectoarelor, testare si diagnosticare pe standuri specializate, curatarea injectoarelor precum si reparatii injectoare de tip diesel common rail, marcile Bosch, Delphi, Denso, Piezo si Continental.

SERVICII REPARATII INJECTOARE

  • Demontare si montare injector pe autovehicul
  • Diagnosticare Injector
  • Reparatie Injector
  • Curatare Injector - Testare si calibrare conform specificatiilor

REPARATII POMPE INJECTIE

reparatii injectoare

Detinem echipament specializat pentru reparatia sistemelor de injectie diesel common rail marcile Delphi, Bosch (VP44, VP29-30), Denso. Asiguram service complet pentru marcile mentionate cu garantie pentru fiecare lucrare.

SERVICII REPARATII POMPE INJECTIE

  • Demontare si montare pompa injectie pe autovehicul
  • Diagnosticare Pompa
  • Reparatie pompa sau inlocuire
  • Testare si calibrare

Un injector este o supapa care injecteaza carburantul la motoarele cu ardere interna direct in camera de ardere a motorului;

Decisiv in sistemul de injectie este jetul de carburant la injectare, felul in care acesta este pulverizat, daca nu respecta specificatiile atunci necesita curatare injectoare. O improscare ideala a carburantului se obtine daca jetul are spre exterior stropi mai fini iar spre interior stropi ceva mai voluminosi. 

Prin aceasta structura a jetului se aprind mai intai stropii mai fini, urmati de cei mai mari, ceea ce duce la o ardere mai lenta si uniforma, deci la o crestere de presiune mai fina in camera de ardere.

Pompa de injectie are rolul de a mari presiunea combustibilului, la valorile stabilite, pentru a se asigura functionarea injectoarelor. Presiunea de injectie (de deschidere a acului injectorului indicator) se stabileste conform indicatiilor producatorului, in functie de tipul motorului, fiind cuprinsa intre 100-300 bar.

Diagnosticare computerizata motor si sistem de injectie diesel common rail Delphi, Bosch (VP44, VP29-30)
Denso. rescriere coduri injectoare .